dimarts, 20 de juny del 2017

¡ESPECIAL PREMI 1000 VISITES!




          Estimadíssims taverners, en menys de trenta dies el nostre bloc ha rebut mil visites, i el Mite de la Taverna vol celebrar-ho amb tots vosaltres organitzant un premi. El guanyador podrà triar dues de les obres publicades de l’autor del bloc, Alejandro S. Oltra, i, a més, obtindrà una magnífica i molt recomanable antologia de poesia en castellà. Els llibres en qüestió són els següents:




 



          Pot concursar qualsevol persona. Per a fer-ho, aquest és el procediment:

BASES O INSTRUCCIONS DEL CONCURS

1- L’interessat ha de fer un comentari en aquesta entrada del bloc identificant-se amb el seu nom i cognoms i proposant tres cançons de temàtica amorosa o sentimental, o una balada de qualsevol gènere musical.
2- Quan s’esmenten les tres cançons, entre paréntesis ha de copiar un enllaç del YouTube per tal que tots puguen accedir a la cançó en qüestió i escoltar-la; és una manera també d’assegurar-se que les cançons citades i les escoltades siguen la mateixa versió tant per al concursant com per a l’interessat en sentir-les.
3- Si vol, el concursant pot justificar al final del comentari la seua elecció.
4- El període per a proposar les cançons s’estendrà des de hui mateix, dimarts 20 de juny del 2017, fins al divendres 30 de juny del 2017 (ambdós dies inclosos).
5- És necessari que les instruccions anteriors es respecten al peu de la lletra; és a dir, que les cançons triades per cadascú, els seus enllaços corresponents i, si es vol, la justificació de la tria, estiga tot recollit en un mateix comentari.
6- A partir del dissabte 1 de juliol del 2017 tot el món podrà votar les propostes que més li agraden; es podrà votar fins el divendres 7 de juliol del 2017. La manera per a fer-ho serà, dins del comentari desitjat, escrivint un altre comentari on s’hi diga “+1punt”, literalment (no cal la negreta). Es pot votar a totes les propostes que es vulga, però sols es comptarà un vot per persona dins d'una mateixa proposta.
7- El dilluns 10 de juliol del 2017 s’informarà en una nova entrada al bloc el guanyador del premi. L’administrador del bloc ja explicarà en eixe moment com posar-se en contacte amb ell per tal de fer-li arribar els llibres.
8- S’entén que qualsevol concursant o votant accepta aquestes instruccions sense excepció. Tota pauta donada anteriorment i tota norma establerta és condició sine qua non per a participar i poder guanyar.


          Així que, estimats taverners, la nostra taverna és cada vegada un lloc més concorregut. Personalment, el taverner que vos serveix dia a dia pensa que és tot un èxit considerable, una fita, que aquesta casa siga freqüentada tan asiduament. Que un bloc com aquest, marcadament personal i, a més, escrit principalment en valencià, assolisca mil visites en poc menys d’un més és una alegria que s’ha de celebrar.
          Sense més, ¡moltes gràcies a tots i sort als participants! Si teniu qualsevol qüestió o incertesa, per favor no dubteu en fer-nos-ho saber ;)

¡Un fortíssim abraç de la taverna!


2 comentaris:

  1. Lucía Navarro Luna

    HABLEMOS DEL AMOR (Raphael - Hablemos del amor (Al ponerse el sol, 1…: http://youtu.be/jE5X1Jyc0aU)
    TOCA PARA MI (Alejandro Sanz - Toca para mí: http://youtu.be/KdW1BUxlLDM)

    DOLORES Y JOSÉ (Miguel Dantart: Dolores y José: http://youtu.be/MCbP-lKP7Bc)

    Estes son, i no en eixe estricte ordre, les meues tres primeres al top ten segons entenc jo el Amor.

    ResponElimina
  2. Óscar Álvarez Martínez.

    Adiós dulcinea (https://m.youtube.com/watch?v=RcfDvUWyFnU) de Mägo de oz.
    Siempre (https://m.youtube.com/watch?v=2NAwML3VcIQ) de Mägo de oz.
    Desde mi cielo (https://m.youtube.com/watch?v=TfON7j0Y_yw) de Mägo de oz.

    Banda de metal i folk espanyol que ha marcat molt la manera d'entendre la vida des dels sentiments pel poeta Txus di fellatio i que me va fer conéixer un amic que ja va arribar a la fi del camí de rajoles grogues.
    We must be over the rainbow.

    ResponElimina